Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Catching the Sun

Catching the Sun

22/04/2016 | Ingen kommentarer

Se Catching the Sun på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Drama, History, News
Instruktør: Shalini Kantayya
Skuespillere: N/A
Spilletid: 75 min
Land: China, Germany, India, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Denne dokumentar udforsker den verdensomspændende økonomi bag den voksende solenergiindustri og dens indflydelse på håbefulde jobsøgende i USA.


Se Catching the Sun på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Catching the Sun havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Catching the Sun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Catching the Sun herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Catching the Sun er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Catching the Sun stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar