Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Category 6: Day of Destruction

Category 6: Day of Destruction

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Category 6: Day of Destruction på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Dick Lowry
Skuespillere: Thomas Gibson, Nancy McKeon, Chandra West, Brian Markinson
Spilletid: 175 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: I denne miniserie følger en meteorolog tre ødelæggende storme. Imens kæmper Chicago med en hedebølge, men historiens værste storm er på vej.


Se Category 6: Day of Destruction på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Category 6: Day of Destruction havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Category 6: Day of Destruction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Category 6: Day of Destruction herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Category 6: Day of Destruction er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Category 6: Day of Destruction stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar