Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Catfight

02/06/2017 | Flixfilm

Se Catfight på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Onur Tukel
Skuespillere: Sandra Oh, Anne Heche, Alicia Silverstone, Amy Hill
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: To bitre universitetsrivaler, hvis liv ikke er blevet, som de håbede, mødes årtier senere og optrapper deres uoverensstemmelser fra verbale slag til blodige slagsmål.


Se Catfight på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Catfight havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Catfight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Catfight:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Catfight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Catfight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar