Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cathedral of the Sea

Cathedral of the Sea

31/08/2018 | Flixfilm

Se Cathedral of the Sea på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jordi Aguilar, Aitor Luna, Pablo Derqui, Ginés García Millán
Spilletid: 55 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Handling: I det 14. århundrede i Barcelona er en livegen fast besluttet på at opnå rigdom og frihed, hvilket vækker foragt blandt de adelige og mistanke blandt inkvisitorerne.

Cathedral of the Sea (Havets katedral) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Cathedral of the Sea på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cathedral of the Sea (Havets katedral) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cathedral of the Sea (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cathedral of the Sea, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cathedral of the Sea (Havets katedral) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.7 kommentarer til Cathedral of the Sea

 1. Annette - kl. 15:56, 02-09-2018:

  Det er en framragende serie.👏💖 Fantastisk op taget. 🌟 Den fænger lige fra begyndelsen. Håber at der snart kommer en sæson mere.🙏 M.V.H Annette

 2. Line - kl. 07:37, 04-09-2018:

  Den er fantastisk! Spændende, rørende, sjov og gribende! Var total opslugt og legede mig over, at den sluttede. Jeg håber, at de laver en sæson 2.

 3. Susanne - kl. 00:08, 05-09-2018:

  Supergod filmatisering af bogen, som jeg også har nydt i fulde drag.
  Håber så bare på, at tråden tages op, og Jordens arvinger ligeledes bliver filmatiseret. 4. Susanne arps - kl. 22:37, 06-09-2018:

  Fantastisk serie man er total opslugt fra begyndelsen til slut håber der kommer flere

 5. Pia - kl. 14:29, 21-09-2018:

  Det er en fantastisk serie . Jeg har siddet som slugt nu i et par dage. Håber at der kommer en sæson 2 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

 6. Ann - kl. 10:20, 28-09-2018:

  🌞🌞🌞🌞🌞🌞

 7. Rolf - kl. 21:03, 13-11-2018:

  Skuffende. Boken var meget bedre.

  Skriv kommentar