Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Catherine Cohen: The Twist…? She’s Gorgeous

Catherine Cohen: The Twist…? She’s Gorgeous

15/03/2022 | Flixfilm

Catherine Cohen: The Twist…? She’s Gorgeous på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne sprudlende cocktail af standup og sang underholder Catherine Cohen om jagten på kærligheden, de absurde sider ved maratonløb og levende begravelser.

Catherine Cohen: The Twist…? She’s Gorgeous havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Catherine Cohen: The Twist…? She’s Gorgeous på YouTube.Se Catherine Cohen: The Twist…? She’s Gorgeous på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Catherine Cohen: The Twist…? She’s Gorgeous ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Catherine Cohen: The Twist…? She’s Gorgeous stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Catherine Cohen: The Twist…? She’s Gorgeous, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Catherine Cohen: The Twist…? She’s Gorgeous er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar