Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cats and Dogs

Cats and Dogs

01/10/2020 | Flixfilm

Se Cats and Dogs på Netflix

Indspilningsår: 1932
Genre: Animation, Short
Instruktør: Walter Lantz
Skuespillere: Ryan Walker, Kristin Hamar
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Da en professor udvikler en vaccine, der kurerer hundeallergi, kommer han uforvarende til at ødelægge den skrøbelige magtbalance mellem katte og hunde.Se Cats and Dogs på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cats and Dogs (Hund og kat imellem) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cats and Dogs (Hund og kat imellem) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Cats and Dogs:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cats and Dogs (Hund og kat imellem) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cats and Dogs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar