Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » #Cats_the_mewvie

#Cats_the_mewvie

05/02/2020

Se #Cats_the_mewvie på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktør: Michael Margolis
Skuespillere: Mike Bridavsky, Hannah Shaw
Spilletid: 90 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Denne dokumentar undersøger, hvordan vores kattevenner er blevet ikoner online. Fra de første tekst-memes til det voksende antal kendte katte-influencere.


Se #Cats_the_mewvie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


#Cats_the_mewvie (Katten: Fra kæledyr til kulturfænomen) havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om #Cats_the_mewvie (Katten: Fra kæledyr til kulturfænomen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til #Cats_the_mewvie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til #Cats_the_mewvie (Katten: Fra kæledyr til kulturfænomen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at #Cats_the_mewvie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar