Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » #Cats_the_mewvie

#Cats_the_mewvie

05/02/2020 | Flixfilm

Se #Cats_the_mewvie på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktør: Michael Margolis
Skuespillere: Amanda Brennan, Mike Bridavsky, Lil Bub
Spilletid: 90 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Denne dokumentar undersøger, hvordan vores kattevenner er blevet ikoner online. Fra de første tekst-memes til det voksende antal kendte katte-influencere.

#Cats_the_mewvie (Katten: Fra kæledyr til kulturfænomen) havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se #Cats_the_mewvie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om #Cats_the_mewvie (Katten: Fra kæledyr til kulturfænomen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at #Cats_the_mewvie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame #Cats_the_mewvie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til #Cats_the_mewvie (Katten: Fra kæledyr til kulturfænomen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar