Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » #Cats_the_mewvie

#Cats_the_mewvie

05/02/2020 | Flixfilm

Se #Cats_the_mewvie på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktør: Michael Margolis
Skuespillere: Amanda Brennan, Mike Bridavsky, Lil Bub, Nala the Cat
Spilletid: 90 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Denne dokumentar undersøger, hvordan vores kattevenner er blevet ikoner online. Fra de første tekst-memes til det voksende antal kendte katte-influencere.


Se #Cats_the_mewvie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk#Cats_the_mewvie (Katten: Fra kæledyr til kulturfænomen) havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om #Cats_the_mewvie (Katten: Fra kæledyr til kulturfænomen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til #Cats_the_mewvie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til #Cats_the_mewvie (Katten: Fra kæledyr til kulturfænomen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at #Cats_the_mewvie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar