Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit

Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit

07/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Aaron Hancox, Michael McNamara
Skuespillere: N/A
Spilletid: 75 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Denne sjove og charmerende dokumentar følger en række entusiastiske katteelskere, mens de prøver at få kåret deres killinger til at være den fineste kat i Canada.


Se Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar