Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit

Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit

07/01/2019 | Flixfilm

Se Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Aaron Hancox, Michael McNamara
Skuespillere: N/A
Spilletid: 75 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Denne sjove og charmerende dokumentar følger en række entusiastiske katteelskere, mens de prøver at få kåret deres killinger til at være den fineste kat i Canada.


Se Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCatwalk: Tales from the Cat Show Circuit havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar