Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Caught by a Wave

Caught by a Wave

25/03/2021 | Flixfilm

Caught by a Wave på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Romance, Sport
Instruktion: Massimiliano Camaiti
Skuespillere: Elvira Camarrone, Roberto Christian, Donatella Finocchiaro
Spilletid: 99 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Et ungt par forelsker sig på en sommerlejr på Sicilien, men virkeligheden banker hurtigt på, da en barsk sandhed kræver, at de tager en afgørende beslutning.Se Caught by a Wave på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Caught by a Wave (Fanget i en bølge) havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Caught by a Wave på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Caught by a Wave (Fanget i en bølge) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Caught by a Wave stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Caught by a Wave, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Caught by a Wave (Fanget i en bølge) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Caught by a Wave

  1. Frederikke - kl. 22:42, 29-04-2022:

    Hurtig mening:
    I manges øjne ville Caught by a Wave være en film med en dårlig slutning, men set fra pårørendes øjne eller folk i en lignende situation er filmens opbyggelse og slutning perfekt. Når man mindes en afdød, som også gik igennem et længere sygdomsforløb før personen tog afsked med døden, mindes man tiden lige op til døden, hvor man har været vidne til et sygdomsforløb som har slået ens kære ihjel. Claudia Bottino og Massimiliano Camaiti beskriver en tid i sygdomsforløbet vi burde sætte mere pris på, den tid hvor den syge siger til sig selv “Jeg vil leve livet fuldt ud indtil det sidste” den tid hvor man stadig har personen i blandt sig frisk, smilene, glad og elsket. Den tid får en til at være taknemlig for livet, for hvis en døende pige kan sætte pris på den korte tid hun har tilbage, hvorfor skulle vi andre så ikke kunne sætte pris på den tid vi har. Yderst smuk film, der også viser, hvor svært det kan være at åbne sig op og elske et andet menneske, når man selv er sårbar og bange for at sårer en man elsker.

Skriv kommentar