Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

CBGB

01/02/2015 | Flixfilm

Se CBGB på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Crime, Drama, Music
Instruktør: Randall Miller
Skuespillere: Alan Rickman, Malin Akerman, Justin Bartha
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Historien om en af New Yorks mest legendariske natklubber genoplives i dette drama med nogle af de punk- og rockpersonligheder, der gjorde CBGB berømt.

CBGB havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se CBGB på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om CBGB ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at CBGB stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame CBGB, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til CBGB er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar