Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cedar Rapids

Cedar Rapids

27/08/2017 | Flixfilm

Se Cedar Rapids på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy
Instruktør: Miguel Arteta
Skuespillere: Ed Helms, John C. Reilly, Anne Heche, Isiah Whitlock Jr.
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: På trods af sin frygt for at forlade sin lille by for første gang, tager forsikringsmanden Tim nervøst til en konference i det travle Cedar Rapids.


Se Cedar Rapids på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCedar Rapids (Firmaturen) havde premiere på Netflix Danmark den 27. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cedar Rapids (Firmaturen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cedar Rapids herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cedar Rapids (Firmaturen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cedar Rapids stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar