Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cedric the Entertainer: Live from the Ville

Cedric the Entertainer: Live from the Ville

16/09/2016 | Flixfilm

Se Cedric the Entertainer: Live from the Ville på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Troy Miller
Skuespillere: Cedric the Entertainer, Tennessee State University Marching Band
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Iført sit sædvanlige jakkesæt giver denne komiker sin egen fortolkning af ting som at blive gammel, præsidentvalget og "Honky Tonk Badonkadonk."


Se Cedric the Entertainer: Live from the Ville på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCedric the Entertainer: Live from the Ville havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cedric the Entertainer: Live from the Ville ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cedric the Entertainer: Live from the Ville herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cedric the Entertainer: Live from the Ville er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cedric the Entertainer: Live from the Ville stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar