Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Celeb Five: Behind the Curtain

Celeb Five: Behind the Curtain

01/04/2022 | Flixfilm

Celeb Five: Behind the Curtain på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Min-Seok Go, Kim Joo-Hyung
Skuespillere: Celeb Five, Shin-Young Kim, Bong-Sun Shin
Spilletid: 55 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: N/A

Handling: Jokes og improvisationer er i centrum, når den kvindelige komikergruppe Celeb Five brainstormer materiale til en comedy-special i denne bag kulisserne-mockumentar.Se Celeb Five: Behind the Curtain på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Celeb Five: Behind the Curtain havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Celeb Five: Behind the Curtain på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Celeb Five: Behind the Curtain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Celeb Five: Behind the Curtain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Celeb Five: Behind the Curtain, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Celeb Five: Behind the Curtain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar