Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Celebrity

Celebrity

30/06/2023 | Flixfilm

Celebrity på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Victoria Grace, Park Gyuyoung, Eugene Ko
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Berømmelse. Penge. Magt. Seo A-ri opnår stjernestatus på de sociale medier, men det er en dødsensfarlig affære at være en del af influencernes glittergyldne verden.Se Celebrity på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Celebrity (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Celebrity på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Celebrity (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Celebrity (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Celebrity, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Celebrity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar