Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Celeste Barber: Fine, thanks

Celeste Barber: Fine, thanks

12/04/2023 | Flixfilm

Celeste Barber: Fine, thanks på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Comedy
Instruktion: Catherine Van Der Wolf
Skuespillere: Celeste Barber
Spilletid: 59 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Skuespilleren og komikeren Celeste Barber går på scenen i Sydney med personlige indslag om ægteskab, psykisk sundhed, kendis-brandet sexlegetøj og meget mere.Se Celeste Barber: Fine, thanks på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Celeste Barber: Fine, thanks havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Celeste Barber: Fine, thanks på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Celeste Barber: Fine, thanks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Celeste Barber: Fine, thanks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Celeste Barber: Fine, thanks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Celeste Barber: Fine, thanks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar