Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Celluloid Man

Celluloid Man

01/04/2017 | Flixfilm

Se Celluloid Man på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktør: Shivendra Singh Dungarpur
Skuespillere: U.R. Ananthamurthy, G. Ananthappa, Beena Antony, Vivek Athavale
Spilletid: 164 min
Land: India
Sprog: English, Hindi, Bengali, Kannada, Malayalam, Japanese, French
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Denne dokumentar beskriver aktivisten P. K. Nairs filosofi og livsværk. Han gjorde det til sin mission at bevare indisk films rige historie.


Se Celluloid Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCelluloid Man havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Celluloid Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Celluloid Man herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Celluloid Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Celluloid Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar