Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus

Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus

31/12/2021 | Flixfilm

Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I dette bramfrie, men hjertevarme, standupshow fortæller den tyrkiske komiker Cem Yılmaz historier om sin barndom, de sociale medier og tyrkere på udlandsferie.

Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus på YouTube.Se Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar