Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Cemara’s Family 2

Cemara’s Family 2

28/10/2022 | Flixfilm

Cemara’s Family 2 på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Adhisty Zara, Kafin Sulthan, Yasamin Jasem
Spilletid: N/A
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian
IMDb-karakter: N/A

Handling: Mens deres forældre knokler for at forsørge familien, har tre unge døtre deres egne problemer at slås med, mens de vokser op.Se Cemara’s Family 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Cemara’s Family 2 havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cemara’s Family 2 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Cemara’s Family 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cemara’s Family 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cemara’s Family 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cemara’s Family 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar