Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cemetery Junction

Cemetery Junction

01/09/2021 | Flixfilm

Cemetery Junction på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Ricky Gervais, Stephen Merchant
Skuespillere: Christian Cooke, Felicity Jones, Tom Hughes
Spilletid: 95 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Den unge englænder Freddie Taylor får et nyt job og bliver involveret i en hel del dramatik, da han løber ind i sin gamle flamme.

Cemetery Junction havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cemetery Junction på YouTube.Se Cemetery Junction på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cemetery Junction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cemetery Junction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cemetery Junction, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cemetery Junction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar