Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Centauro

15/06/2022 | Flixfilm

Centauro på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Action
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jorge A. Jimenez, Josue Guerra, Andrés Montiel
Spilletid: N/A
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: For at betale sin søns mors gæld til et kartel bliver en motorcykelracer narkokurer og sætter sit liv og sin chance for at blive professionel på spil.Se Centauro på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Centauro havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Centauro på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Centauro ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Centauro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Centauro, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Centauro er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar