Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Centaurworld

Centaurworld

07/12/2021 | Flixfilm

Centaurworld på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Megan Dong, Parvesh Cheena, Chris Diamantopoulos
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En frygtløs krigshest rejser gennem en finurlig verden fyldt med magi, eventyr og syngende kentaurer for at blive genforenet med sin trofaste rytter.

Centaurworld (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Centaurworld på YouTube.Se Centaurworld på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Centaurworld (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Centaurworld (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Centaurworld, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Centaurworld er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar