Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Center Stage

Center Stage

02/05/2020 | Flixfilm

Center Stage på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktion: Nicholas Hytner
Skuespillere: Amanda Schull, Ethan Stiefel, Sascha Radetsky
Spilletid: 32S min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I jagten på at få en plads i American Ballet Company er 12 dansestuderende klar til at presse sig selv til det yderste for at få opfyldt deres drømme.

Center Stage havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Center Stage på YouTube.Se Center Stage på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Center Stage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Center Stage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Center Stage, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Center Stage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar