Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Center Stage

Center Stage

02/05/2020 | Flixfilm

Se Center Stage på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktør: Nicholas Hytner
Skuespillere: Amanda Schull, Christine Dunham, Stephen Stout, Maryann Plunkett
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: I jagten på at få en plads i American Ballet Company er 12 dansestuderende klar til at presse sig selv til det yderste for at få opfyldt deres drømme.


Se Center Stage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Center Stage havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Center Stage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Center Stage:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Center Stage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Center Stage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar