Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Central Intelligence

Central Intelligence

16/11/2021 | Flixfilm

Central Intelligence på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Rawson Marshall Thurber
Skuespillere: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Danielle Nicolet
Spilletid: 107 min
Land: United States, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En CIA-agent tager kontakt til en gammel ven, der har forstand på bogføring for at få hjælp til at spolere et dødeligt plot imod amerikanske undercoveragenter.

Central Intelligence havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Central Intelligence på YouTube.Se Central Intelligence på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Central Intelligence ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Central Intelligence stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Central Intelligence, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Central Intelligence er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar