Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Centurion

Centurion

01/12/2013 | Flixfilm

Se Centurion på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Drama, History, War
Instruktør: Neil Marshall
Skuespillere: Michael Fassbender, Andreas Wisniewski, Dave Legeno, Axelle Carolyn
Spilletid: 97 min
Land: UK, France, USA
Sprog: English, Scottish Gaelic
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Quintus er romersk centurion. Sammen med sine mænd er han fanget dybt inde i fjendeland, omringet af det mystiske og næsten uovervindelige stammefolk picterne.


Se Centurion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCenturion havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Centurion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Centurion herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Centurion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Centurion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar