Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cercando Sophia

Cercando Sophia

16/06/2021 | Flixfilm

Cercando Sophia på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fra barndommen i Napoli til berømmelse i Hollywood. Dyk ned i filmikonet Sophia Lorens liv og arbejde gennem interviews med hendes venner og kollegaer.

Cercando Sophia havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cercando Sophia på YouTube.Se Cercando Sophia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cercando Sophia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cercando Sophia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cercando Sophia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cercando Sophia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar