Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cercando Valentina – Il mondo di Guido Crepax

Cercando Valentina – Il mondo di Guido Crepax

19/05/2021 | Flixfilm

Cercando Valentina – Il mondo di Guido Crepax på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar ser nærmere på kunstneren Guido Crepax' liv og kunst, mens han skaber sin frigjorte, innovative tegneserie og alter ego, Valentina.

Cercando Valentina – Il mondo di Guido Crepax havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cercando Valentina – Il mondo di Guido Crepax på YouTube.Se Cercando Valentina – Il mondo di Guido Crepax på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cercando Valentina – Il mondo di Guido Crepax ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cercando Valentina – Il mondo di Guido Crepax stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cercando Valentina – Il mondo di Guido Crepax, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cercando Valentina – Il mondo di Guido Crepax er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar