Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Certain Women

Certain Women

22/05/2023 | Flixfilm

Certain Women på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama
Instruktion: Kelly Reichardt
Skuespillere: Michelle Williams, Kristen Stewart, Laura Dern
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I en lille by i Montana føler en husmor sig fremmedgjort, en landbrugshjælper er forelsket i en lærer, og en advokat kæmper med en hård klient og en gift elsker.Se Certain Women på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Certain Women havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Certain Women på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Certain Women ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Certain Women stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Certain Women, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Certain Women er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar