Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cesare Lombroso – The Dark Side

Cesare Lombroso – The Dark Side

30/06/2021 | Flixfilm

Se Cesare Lombroso – The Dark Side på Netflix

Produktionsår: 1983–
Genre: N/A
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: N/A

Handling: Den engang så berømte og senere miskrediterede kriminolog Cesare Lombrosos arbejde bliver gransket fra et historisk perspektiv i denne dokumentar.

Cesare Lombroso – The Dark Side havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cesare Lombroso – The Dark Side på YouTube.Se Cesare Lombroso – The Dark Side på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cesare Lombroso – The Dark Side ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cesare Lombroso – The Dark Side stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cesare Lombroso – The Dark Side, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cesare Lombroso – The Dark Side er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar