Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » C’est la vie

C’est la vie

26/03/2022 | Flixfilm

C’est la vie på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Dimitri gør sig klar til at dø af en uhelbredelig sygdom. Suzanne sørger stadig over tabet af sin mand. Sammen genopdager de glæden ved livet og kærligheden.

C’est la vie havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til C’est la vie på YouTube.Se C’est la vie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om C’est la vie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at C’est la vie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame C’est la vie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til C’est la vie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar