Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cette Sacrée Gamine

Cette Sacrée Gamine

05/11/2021 | Flixfilm

Cette Sacrée Gamine på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da natklubejeren, som er hans chef, tvinges til at flygte fra Paris, tager en forlovet kabaretsanger sig af mandens livlige datter – og begynder at falde for hende.

Cette Sacrée Gamine havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cette Sacrée Gamine på YouTube.Se Cette Sacrée Gamine på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cette Sacrée Gamine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cette Sacrée Gamine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cette Sacrée Gamine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cette Sacrée Gamine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar