Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chad & JT Go Deep

Chad & JT Go Deep

23/08/2022 | Flixfilm

Chad & JT Go Deep på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tom Allen, Michael Klimkowski, Kevin Fard
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: De to bedste venner Chad og JT spreder positivitet via frivilligt arbejde og afslappede vibrationer i denne løsslupne komedieserie med practical jokes.

Chad & JT Go Deep (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chad & JT Go Deep på YouTube.Se Chad & JT Go Deep på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Chad & JT Go Deep (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chad & JT Go Deep (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chad & JT Go Deep, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chad & JT Go Deep er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar