Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chain of Events

Chain of Events

06/03/2022 | Flixfilm

Chain of Events på Netflix

Produktionsår: 1958
Genre: Drama
Instruktion: Gerald Thomas
Skuespillere: Dermot Walsh, Susan Shaw, Jack Watling
Spilletid: 62 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En bankassistent undlader at købe billet til bussen. Men denne lille handling får hurtigt betydning for mange – og til tider katastrofale konsekvenser.

Chain of Events havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chain of Events på YouTube.Se Chain of Events på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Chain of Events ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chain of Events stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chain of Events, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chain of Events er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar