Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chain Reaction

Chain Reaction

10/12/2014 | Flixfilm

Chain Reaction på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Action, Drama, Sci-Fi
Instruktion: Andrew Davis
Skuespillere: Keanu Reeves, Morgan Freeman, Rachel Weisz
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English, Chinese
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Da et hold forskere, som har opdaget en ren og billig alternativ energikilde, bliver saboteret, kæmper en maskinstuderende for at bevare opdagelsen.

Chain Reaction havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chain Reaction på YouTube.Se Chain Reaction på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chain Reaction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chain Reaction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chain Reaction, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chain Reaction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar