Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chain Reaction

Chain Reaction

10/12/2014 | Ingen kommentarer

Se Chain Reaction på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Action, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Andrew Davis
Skuespillere: Keanu Reeves, Morgan Freeman, Rachel Weisz, Fred Ward
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Da et hold forskere, som har opdaget en ren og billig alternativ energikilde, bliver saboteret, kæmper en maskinstuderende for at bevare opdagelsen.


Se Chain Reaction på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chain Reaction havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chain Reaction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chain Reaction herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chain Reaction er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chain Reaction stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar