Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chalk It Up

Chalk It Up

01/05/2017 | Flixfilm

Se Chalk It Up på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Hisonni Johnson
Skuespillere: Maddy Curley, John DeLuca, Nikki SooHoo, Drew Seeley
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: Den muntre universitetsstuderende Apple sætter sig for at oprette et gymnastikhold for at imponere sin ekskæreste og opdager talenter, hun ikke selv anede, hun havde.


Se Chalk It Up på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChalk It Up havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chalk It Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chalk It Up herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chalk It Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chalk It Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar