Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Challenge To White Fang

Challenge To White Fang

21/04/2021 | Flixfilm

Se Challenge To White Fang på Netflix

Indspilningsår: 1974
Genre: Adventure, Western
Instruktør: Lucio Fulci
Skuespillere: Franco Nero, Virna Lisi, John Steiner, Raimund Harmstorf
Spilletid: 89 min
Land: Italy, West Germany, France
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Hvide Hugtand slutter sig sammen med gamle og nye venner i håbet om at forhindre skurken Beauty Smith i at stjæle fra en nyligt opdaget guldmine.

Challenge To White Fang havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Challenge To White Fang på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Challenge To White Fang ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Challenge To White Fang stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Challenge To White Fang, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Challenge To White Fang er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar