Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Challenger

Challenger

16/09/2020 | Flixfilm

Se Challenger på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: June Scobee Rodgers, William Harwood, Frederick D. Gregory, John Zarrella
Spilletid: 179 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Teknikere, embedsmænd og besætningsmedlemmernes familier fortæller om Challenger-katastrofen i 1986 og dens eftervirkninger.Se Challenger på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Challenger (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Challenger (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Challenger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Challenger (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar