Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Chambers’ med Uma Thurman droppet efter en enkelt sæson

‘Chambers’ med Uma Thurman droppet efter en enkelt sæson

20/06/2019 | Flixfilm

chambers serie droppetMens danske produktionsfolk og skuespillere på ‘The Rain’ sandsynligvis går rundt med højt humør, må andre at deres branchekollegaer være nedtrykte.

Streamingtjenesten Netflix har nemlig oplyst, at den amerikanske serie ‘Chambers’ lukkes og slukkes efter kun en enkelt sæson.

Nyheden blev offentliggjort samme dag som den danske Netflix-serie ‘The Rain’ fik grønt lys til en tredje sæson.

Netflix bekræfter, at ‘Chambers’ droppes i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dramaserien ‘Chambers’ var ellers en større seriesatsning fra Netflix, der bl.a. havde Uma Thurman og Tony Goldwyn i hovedrollerne.

Serien havde premiere i april og blev modtaget med lunkne anmeldelser og formåede ikke at fange tv-seerne i det turbulente serielandskab, hvor der hele tiden kommer nye og spændende serier på banen.

I ‘Chambers’ følger man den unge Sasha Yazzie, som overlever et hjerteanfald ved hjælp af en donor. Hun opdager dog, at der er noget mystisk ved hendes donors tidlige død og snart begynder hun at få de samme karaktertræk som afdøde.

LÆS OGSÅ   Netflix dropper 'Archive 81'

Det amerikanske medie Deadline skriver, at det ellers er normalt at 80% af Netflix-serierne får yderligere en sæson efter den første. ‘Chambers’ fejlede dog åbenbart på alle parametrer.

Selvom ‘Chambers’ nu er blevet droppet vil første sæson fortsat være tilgængelig på streamingtjenesten i mange år frem. Der er dermed god tid, at dykke ned i seriemysteriet.

Se ‘Chambers‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar