Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Chambers

26/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Chambers på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sivan Alyra Rose, Marcus LaVoi, Nicholas Galitzine, Kyanna Simone Simpson
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: En teenager, som er hjemsøgt af uhyggelige syner og indskydelser efter en hjertetransplantation, forsøger at afdække sandheden bag sin donors mystiske død.


Se Chambers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chambers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chambers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chambers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chambers er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chambers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar