Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Chambers

26/04/2019 | Flixfilm

Se Chambers på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sivan Alyra Rose, Marcus LaVoi, Nicholas Galitzine, Kyanna Simone Simpson
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En teenager, som er hjemsøgt af uhyggelige syner og indskydelser efter en hjertetransplantation, forsøger at afdække sandheden bag sin donors mystiske død.


Se Chambers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chambers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chambers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Chambers:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chambers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chambers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar