Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Champagne

Champagne

30/07/2021 | Flixfilm

Champagne på Netflix

Produktionsår: 1928
Genre: Comedy
Instruktion: Alfred Hitchcock
Skuespillere: Betty Balfour, Jean Bradin, Ferdinand von Alten
Spilletid: 86 min
Land: United Kingdom
Sprog: None, English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Arvingen til en champagneformue sætter sig op imod sin far og stikker af med sin elsker, men alt går skævt, da hendes far afslører, at han er gået fallit.

Champagne havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Champagne på YouTube.Se Champagne på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Champagne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Champagne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Champagne, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Champagne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar