Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Champions

Champions

01/12/2021 | Flixfilm

Champions på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Javier Fesser
Skuespillere: Javier Gutiérrez, Athenea Mata, Juan Margallo
Spilletid: 124 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Handling: I 1979 bliver den britiske jockey Bob Champions drøm om at vinde Grand National knust, da han bliver diagnosticeret med kræft, men en sand mester mister aldrig håbet.

Champions havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Champions på YouTube.Se Champions på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Champions ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Champions stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Champions, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Champions er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar