Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chandni Bar

Chandni Bar

25/08/2017 | Flixfilm

Se Chandni Bar på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Madhur Bhandarkar
Skuespillere: Tabu, Atul Kulkarni, Rajpal Yadav, Shri Vallabh Vyas
Spilletid: 150 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En forældreløs pige er tvunget til at arbejde i en af Bombays sexbarer. Men hendes historie er uden musiknumre og lykkelig slutning som de fleste Bollywood-film.


Se Chandni Bar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChandni Bar havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chandni Bar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chandni Bar herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chandni Bar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chandni Bar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar