Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Changeling

Changeling

24/06/2019 | Flixfilm

Se Changeling på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Biography, Crime, Drama, History, Mystery, Thriller
Instruktør: Clint Eastwood
Skuespillere: Angelina Jolie, Gattlin Griffith, Michelle Gunn, Jan Devereaux
Spilletid: 141 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Da hendes kidnappede søn vender hjem, mistænker moren, at drengen ikke er hendes søn, så politiinspektøren får hende indlagt på en anstalt.


Se Changeling på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Changeling havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Changeling ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Changeling:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Changeling er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Changeling stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar