Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Changeling

Changeling

24/06/2019 | Flixfilm

Changeling på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Clint Eastwood
Skuespillere: Angelina Jolie, Colm Feore, Amy Ryan
Spilletid: 141 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Da hendes kidnappede søn vender hjem, mistænker moren, at drengen ikke er hendes søn, så politiinspektøren får hende indlagt på en anstalt.

Changeling havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Changeling på YouTube.Se Changeling på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Changeling ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Changeling stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Changeling, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Changeling er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar