Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chaos on the Bridge

Chaos on the Bridge

12/11/2015 | Flixfilm

Se Chaos on the Bridge på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, History, Sci-Fi
Instruktion: William Shatner
Skuespillere: William Shatner, D.C. Fontana, David Gerrold, Maurice Hurley
Spilletid: 59 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: William Shatner har skrevet og instrueret denne dokumentar, der fortæller den sande historie om skabelsen af Star Trek: The Next Generation bag kulisserne.

Chaos on the Bridge havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Chaos on the Bridge på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chaos on the Bridge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chaos on the Bridge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chaos on the Bridge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chaos on the Bridge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar