Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chaos Theory

Chaos Theory

04/03/2015 | Flixfilm

Se Chaos Theory på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Marcos Siega
Skuespillere: Ryan Reynolds, Emily Mortimer, Stuart Townsend, Sarah Chalke
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Effektivitetseksperten Frank Allen ser sit forudsigelige liv køre ud af kontrol, da hans velmenende kone stiller uret ti minutter tilbage.


Se Chaos Theory på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChaos Theory havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chaos Theory ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chaos Theory herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chaos Theory er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chaos Theory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar