Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chapo: El Escape del Siglo

Chapo: El Escape del Siglo

15/10/2016 | Ingen kommentarer

Se Chapo: El Escape del Siglo på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime
Instruktør: Axel Uriegas
Skuespillere: Irineo Alvarez, José Sefami, Kristoff, Thelma Alves
Spilletid: 86 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 3.2

Resumé: Dette krimidrama, baseret på virkelige hændelser, fortæller historien om den mexikanske narkokonge Joaquín Guzmán Loera, El Chapo, og hans vilde flugt fra fængslet.


Se Chapo: El Escape del Siglo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chapo: El Escape del Siglo havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chapo: El Escape del Siglo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chapo: El Escape del Siglo herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chapo: El Escape del Siglo er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chapo: El Escape del Siglo stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar