Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chapo: El Escape del Siglo

Chapo: El Escape del Siglo

15/10/2016 | Flixfilm

Se Chapo: El Escape del Siglo på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime
Instruktør: Axel Uriegas
Skuespillere: Irineo Alvarez, José Sefami, Kristoff, Thelma Alves
Spilletid: 86 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 3.2

Beskrivelse: Dette krimidrama, baseret på virkelige hændelser, fortæller historien om den mexikanske narkokonge Joaquín Guzmán Loera, El Chapo, og hans vilde flugt fra fængslet.


Se Chapo: El Escape del Siglo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chapo: El Escape del Siglo havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chapo: El Escape del Siglo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Chapo: El Escape del Siglo:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chapo: El Escape del Siglo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chapo: El Escape del Siglo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar