Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chappaquiddick

Chappaquiddick

01/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Chappaquiddick på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, History, Thriller
Instruktør: John Curran
Skuespillere: Jason Clarke, Kate Mara, Ed Helms, Bruce Dern
Spilletid: 106 min
Land: USA, Sweden
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Senator Ted Kennedy ser sin fremtid falde fra hinanden efter et berygtet biluheld. Hans familie og allierede må kæmpe for at beskytte hans omdømme.


Se Chappaquiddick på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chappaquiddick (The Last Kennedy) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chappaquiddick (The Last Kennedy) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chappaquiddick herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chappaquiddick (The Last Kennedy) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chappaquiddick stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore