Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Chappie

01/08/2021 | Flixfilm

Chappie på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Neill Blomkamp
Skuespillere: Sharlto Copley, Dev Patel, Hugh Jackman
Spilletid: 120 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da et futuristisk samfund holdes nede af en robotpolitistyrke, fanger en skæv, kærlig familie en androide og omprogrammerer ham til at tænke selv.Se Chappie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Chappie havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chappie på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Chappie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chappie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chappie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chappie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar