Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Charité at War

Charité at War

15/06/2019 | Flixfilm

Se Charité at War på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I 1943 kæmper personalet på Berlins Charité-hospital med følgerne af 2. verdenskrig, naziregimet og dets racehygiejniske tiltag.


Se Charité at War på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCharité at War (Charité under krigen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Charité at War (Charité under krigen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Charité at War herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Charité at War (Charité under krigen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Charité at War (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar