Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Charité at War

Charité at War

15/06/2019 | Ingen kommentarer

Se Charité at War på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I 1943 kæmper personalet på Berlins Charité-hospital med følgerne af 2. verdenskrig, naziregimet og dets racehygiejniske tiltag.


Se Charité at War på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Charité at War (Charité under krigen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Charité at War (Charité under krigen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Charité at War herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Charité at War (Charité under krigen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Charité at War (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar