Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Charité

19/04/2018 | 1 kommentar

Se Charité på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: På Berlins Charité-hospital i 1888 møder Ida romantik, en vej til drømmejobbet og et indblik i behandlingen mod tuberkulose og difteri.


Se Charité på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Charité (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Charité (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Charité herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Charité er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Charité (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Charité

  1. Gitte - kl. 16:51, 30-03-2019:

    Charite er en smuk og virkelig serie om medicinens indtog. Det ville være dejligt med flere sæsoner/afsnit, hvor man hylder disse dygtige forskere og senere Nobelpris modtagere.

    Skriv kommentar