Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Charité

19/04/2018 | Flixfilm

Se Charité på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: På Berlins Charité-hospital i 1888 møder Ida romantik, en vej til drømmejobbet og et indblik i behandlingen mod tuberkulose og difteri.

Charité (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Charité på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Charité (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Charité (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Charité, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Charité er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Charité

  1. Gitte - kl. 16:51, 30-03-2019:

    Charite er en smuk og virkelig serie om medicinens indtog. Det ville være dejligt med flere sæsoner/afsnit, hvor man hylder disse dygtige forskere og senere Nobelpris modtagere.

    Skriv kommentar