Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Charlie And The Chocolate Factory

Charlie And The Chocolate Factory

01/12/2018 | Flixfilm

Se Charlie And The Chocolate Factory på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Tim Burton
Skuespillere: Johnny Depp, Freddie Highmore, David Kelly, Helena Bonham Carter
Spilletid: 115 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Den excentriske Willy Wonka åbner dørene til sin slikfabrik for fem heldige børn, som lærer hemmelighederne bag de fantastiske produkter.


Se Charlie And The Chocolate Factory på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCharlie And The Chocolate Factory (Charlie og chokoladefabrikken) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Charlie And The Chocolate Factory (Charlie og chokoladefabrikken) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Charlie And The Chocolate Factory herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Charlie And The Chocolate Factory (Charlie og chokoladefabrikken) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Charlie And The Chocolate Factory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar